Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Fragmanı Yayınlandı

Naruto, Sasuke, Sakura ve Ekibin Geri Kalanı Yeniden Sizlerle!

naruto

Şubat ayı, Naruto hayranları için büyük bir ay olacak. Çünkü “Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4” oyunu PS4, Xbox One ve PC için görücüye çıkıyor. Bandai Namco oyun için yeni bir fragman yayınlayarak, anime ve manga tarihinin en büyük konularından birini göz önüne serdi: Büyük Shinobi Savaşı.

Fragmanda birçok aksiyon ve karakter görüyoruz, ki bu da anime hayranlarını oldukça mutlu ediyor. Naruto, Sasuke, Sakura ve diğerleri, bu savaşı artık tamamen sonlandırmak için rakipleri üzerinde olağanüstü jutsu hareketleri kullanıyorlar.

Japonya’daki oyuncular oldukça şanslı, çünkü Gematsu Japonca bir demonun PS4’e geleceğini onayladı. Oyun 759 MB’lık bir yer kaplıyor, haliyle çok değil ve hayranlara nelerle karşılaşacaklarını göstermek için güzel bir fırsat sunuyor. Aynı zamanda bu oyuncular Madara ve Hashirama arasındaki epik savaşı da tecrübe etme şansı yakalayacaklar.

Bu oyun “Ultimate Ninja Storm”un yeni bir versiyonu olduğundan, gameplay’e bir denge getirmek ve işleri daha adil ve eğlenceli bir hale getirmek için birçok ekleme yapıldı. Forbes, oyunun genel olarak “Naruto” video oyunlarında yeni bir özellik olan takım etiketi mekanizması özelliğinin de olduğunu onayladı.

Önceki oyunlarda oyuncular bir savaşçı ve iki yardımcı karakter seçiyorlardı. Yardımcı karakterler ekstra ataklar ve ilginç kombolar için kullanılıyordu ancak asla asıl savaşa katılmıyorlar, bunu iki ana savaşçıya bırakıyorlardı.

Şimdi oyunun takım etiketli savaş özelliği olduğuna göre, demek ki her oyuncu savaşa dâhil olabilecek. Tabi ki bu demek değil ki eski oyundaki özellik tamamen kaldırıldı. Artık bu tamamen oyuncunun hangi yöntemle oynamak istediğine bağlı.

Fragmanda hem hikâye modunu hem macera modunu görürken, aynı zamanda az önce bahsi geçen savaşı ve takım etiketi mekanizmasını da görebiliyoruz. Macera modu, Naruto ve seçtiği iki takım arkadaşının ödüller için ekstra görevlerde yer almasını anlatan ana temadan sonra yer alıyor.

“Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4” çıkış tarihini Japonya’da 4 Şubat ve dünyanın geri kalanında 9 Şubat olarak aldı. Oyunun, animeye uygun bir son yapacağına ve bundan sonra başka bir “Naruto” oyunu gelecek mi diye bizi meraklandıracağına ise hiç şüphe yok.

Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz, fragmanla ve oyunun geneliyle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: ibtimes.com comicbook.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir